Η φιλοσοφία μας

Ασθενοκεντρική φιλοσοφία

Στη HOSPITALity πρεσβεύουμε μια ασθενοκεντρική φιλοσοφία που στηρίζεται στην εξατομικευμένη κλινική φροντίδα και εξυπηρέτηση των ασθενών. Τόσο το ιατρικό όσο και το διοικητικό προσωπικό της HOSPITALity βρίσκεται πάντα δίπλα σας, έτοιμο να ακούσει και να κατανοήσει τις ανάγκες σας, προσφέροντας άμεση λύση στο πρόβλημα υγείας που σας ταλαιπωρεί.

Το ιατρικό και διοικητικό προσωπικό μας εγγυάται την πλήρη ιατρική και νοσηλευτική κάλυψη στα περιστατικά κάθε τμήματος της κλινικής, 24 ώρες το 24ωρο και 365 μέρες το χρόνο. Βρίσκεται δίπλα σας σε κάθε στάδιο της ιατρικής περίθαλψης, έτοιμο να απαντήσει σε κάθε απορία σας. Το προσωπικό της HOSPITALity θα σας προσφέρει την απαραίτητη πληροφόρηση και καθοδήγηση για τα έγγραφα και τα δικαιολογητικά που θα χρειαστείτε για τη διενέργεια των εξετάσεων σας, θα σας επεξηγήσει τις οδηγίες για τη φαρμακευτική σας αγωγή και θα μοιραστεί μαζί σας χρήσιμες συμβουλές για την άμεση αποθεραπεία σας μετά από την πραγματοποίηση χειρουργικών επεμβάσεων.

Οι χρεώσεις μας επιτρέπουν την πρόσβαση κάθε πολίτη σε υψηλής ποιότητας ιατρική και νοσηλευτική φροντίδα. Οι υπηρεσίες μας καλύπτονται από τον ΕΟΠΥΥ και όλα τα ταμεία που έχουν υπαχθεί σε αυτόν.

member card

H κάρτα που σας φροντίζει

 • Εύκολη Πρόσβαση

  Εύκολη πρόσβαση

  Η κλινική λειτουργεί στην περιοχή του Αγίου Νικολάου Αχαρνών στην οδό Λεμεσού 39-41, κάθετος Αχαρνών 209.

 • Αξιόπιστη ιατρική φροντίδα

  Αξιόπιστη ιατρική φροντίδα

  Ακολουθούμε τα πρότυπα ποιότητας που επιβάλλουν οι τεχνολογικές εξελίξεις στο πεδίο της σύγχρονης ιατρικής.

 • Προσιτές τιμές

  Προσιτές τιμές

  Για εμάς οι διαγνωστικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας δεν αποτελούν πολυτέλεια για λίγους.

 • Φιλικό περιβάλλον

  Φιλικό περιβάλλον

  Το προσωπικό μας είναι πάντα δίπλα σας με κατανόηση και ενσυναίσθηση και σας βοηθά με όλες τις διατυπώσεις, αιτήσεις στα ταμεία κ.λπ.

Στοιχεία επικοινωνίας

athenshospital

Διεύθυνση: Λεμεσού 39-41 (κάθετος Αχαρνών 209), Τ.Κ. 104 46, Αθήνα

Τηλ.: 210 866 3064

Email: info@hospitalityclinic.gr

Βρείτε μας στον Χάρτη

Επικοινωνήστε μαζί μας

logoWhite

Η HOSPITALity διαθέτει το κατάλληλο επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό και τις απαραίτητες διαδικασίες, ώστε να μπορούν οι ασθενείς, ακόμη και όσοι δυσκολεύονται λόγω γλώσσας ή εμπειρίας, να αξιοποιήσουν όλες τις παροχές που τους παρέχει το σύστημα υγείας χωρίς την αίσθηση πως είναι ξένοι.

Εγγραφείτε στη λίστα ενημέρωσης

Please enable the javascript to submit this form