Ενδοκρινολογικό Τμήμα

Τηλεφωνικό Κέντρο210 866 3064

Στο Ενδοκρινολογικό τμήμα της κλινικής HOSPITALity παρέχεται ένα φάσμα συμβουλευτικών και θεραπευτικών υπηρεσιών σε ασθενείς που χρειάζονται ενδοκρινολογική εκτίμηση ή πάσχουν από ενδοκρινικά νοσήματα και διεξάγεται ένα εύρος ορμονολογικών εξετάσεων που θα οδηγήσουν στην εύρεση της κατάλληλης θεραπείας.

Καθώς, τα ενδοκρινικά νοσήματα είναι πολυπαραγοντικά, η αξιολόγηση, εκτίμηση και θεραπεία που προσφέρεται από το άρτια στελεχωμένο Ενδοκρινολογικό τμήμα είναι εξατομικευμένη. Ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός μπορεί να προσφέρει αξιόπιστα αποτελέσματα για μια σωστή αξιολόγηση και θεραπεία.

Στις ενδοκρινολογικές παθήσεις και τα συνοδά προβλήματα συγκαταλέγονται οι παθήσεις του θυρεοειδούς και των παραθυρεοειδών αδένων, ανδρολογική και γυναικολογική ενδοκρινολογία, ο καρκίνος του θυρεοειδούς, ο σακχαρώδης διαβήτης, η παχυσαρκία, η οστεοπόρωση, το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών κ.ά.

Στην κλινική HOSPITALity διεξάγεται Εργαστηριακός, Βιοχημικός και Ορμονολογικός έλεγχος καθώς και Απεικονιστικός Έλεγχος.

member card

H κάρτα που σας φροντίζει

 • Εύκολη Πρόσβαση

  Εύκολη πρόσβαση

  Η κλινική λειτουργεί στην περιοχή του Αγίου Νικολάου Αχαρνών στην οδό Λεμεσού 39-41, κάθετος Αχαρνών 209.

 • Αξιόπιστη ιατρική φροντίδα

  Αξιόπιστη ιατρική φροντίδα

  Ακολουθούμε τα πρότυπα ποιότητας που επιβάλλουν οι τεχνολογικές εξελίξεις στο πεδίο της σύγχρονης ιατρικής.

 • Προσιτές τιμές

  Προσιτές τιμές

  Για εμάς οι διαγνωστικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας δεν αποτελούν πολυτέλεια για λίγους.

 • Φιλικό περιβάλλον

  Φιλικό περιβάλλον

  Το προσωπικό μας είναι πάντα δίπλα σας με κατανόηση και ενσυναίσθηση και σας βοηθά με όλες τις διατυπώσεις, αιτήσεις στα ταμεία κ.λπ.

Στοιχεία επικοινωνίας

athenshospital

Διεύθυνση: Λεμεσού 39-41 (κάθετος Αχαρνών 209), Τ.Κ. 104 46, Αθήνα

Τηλ.: 210 866 3064

Email: info@hospitalityclinic.gr

Βρείτε μας στον Χάρτη

Επικοινωνήστε μαζί μας

logoWhite

Η HOSPITALity διαθέτει το κατάλληλο επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό και τις απαραίτητες διαδικασίες, ώστε να μπορούν οι ασθενείς, ακόμη και όσοι δυσκολεύονται λόγω γλώσσας ή εμπειρίας, να αξιοποιήσουν όλες τις παροχές που τους παρέχει το σύστημα υγείας χωρίς την αίσθηση πως είναι ξένοι.

Εγγραφείτε στη λίστα ενημέρωσης

Please enable the javascript to submit this form