Οδηγίες προς Ασθενείς - Συνοδούς

Κατά την παραμονή σας στη HOSPITALity, παρακαλούμε θερμά να τηρήσετε τις ακόλουθες οδηγίες και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας!

1. Κατά την εισαγωγή σας στην κλινική μας, ενημερώστε τον θεράποντα ιατρό για το ιστορικό σας, φροντίζοντας να γνωρίζει κάθε δυνατή λεπτομέρεια, ώστε να εξασφαλιστεί η ακριβέστερη διάγνωση και θεραπεία.

2. Διευκολύνετε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στην εργασία του. Κάνει το καλύτερο δυνατό για να σας εξυπηρετήσει.

3. Πληροφορίες για την πορεία της υγείας των ασθενών, δίνονται μόνο από τον θεράποντα ιατρό, στο Γραφείο Ιατρών, κατά τις ώρες 12:00-13:00, Δευτέρα ως Παρασκευή.

4. Διατηρείτε το χώρο καθαρό. Μην κάθεστε στα κρεβάτια των ασθενών, μη φέρνετε λουλούδια, τρόφιμα και καφέδες. Μπορεί να αποτελέσουν εστίες μικροβίων.

5. Απαγορεύεται αυστηρά το κάπνισμα σε όλους τους χώρους της κλινικής.

6. Τηρείτε αυστηρά τις ώρες του επισκεπτηρίου. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η περαιτέρω παραμονή:
     α. Κουράζει και ταλαιπωρεί τον ασθενή.
     β. Παρεμποδίζει το έργο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.
     γ. Παρεμποδίζει το έργο της υπηρεσίας καθαριότητας.
     δ. Αυξάνει τους κινδύνους για ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις, άρα και τους κινδύνους για την υγεία του ασθενούς.

7. Το διαιτολόγιο καταρτίζεται από το επιστημονικό προσωπικό της κλινικής και εξαρτάται από τις ειδικές ανάγκες διατροφής κάθε ασθενούς ξεχωριστά. Δεν επιτρέπεται να φέρνετε τρόφιμα ή οινοπνευματώδη ποτά που μπορεί να επιβαρύνουν την πορεία της νόσου.

8. Η κλινική δεν ευθύνεται για απώλεια χρημάτων, κοσμημάτων ή αντικειμένων αξίας. Αν δεν μπορείτε να τα φυλάξετε, παραδώστε τα στον / στην Προϊστάμενο / Προϊσταμένη της κλινικής ή αποφύγετε να τα φέρετε μαζί σας, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας σας.

9. Δεν επιτρέπεται καμία οικονομική συναλλαγή με το προσωπικό της κλινικής. Αρμόδια υπηρεσία για τις οικονομικές σας συναλλαγές είναι μόνο το Λογιστήριο Ασθενών.

Για τους συγγενείς - συνοδούς ασθενών και τις οικογένειές τους, ισχύουν ειδικές προνομιακές τιμές σε αιματολογικές – διαγνωστικές εξετάσεις. Επικοινωνήστε με τη γραμματεία (210 866 3064) για να ενημερωθείτε για τις ειδικές παροχές της HOSPITALity μέσω της Κάρτας Μέλους των συνεργαζόμενων κλινικών, που σας προσφέρει προσωποποιημένο πακέτο εξετάσεων, πράξεων και νοσηλείας.

member card

H κάρτα που σας φροντίζει

 • Εύκολη Πρόσβαση

  Εύκολη πρόσβαση

  Η κλινική λειτουργεί στην περιοχή του Αγίου Νικολάου Αχαρνών στην οδό Λεμεσού 39-41, κάθετος Αχαρνών 209.

 • Αξιόπιστη ιατρική φροντίδα

  Αξιόπιστη ιατρική φροντίδα

  Ακολουθούμε τα πρότυπα ποιότητας που επιβάλλουν οι τεχνολογικές εξελίξεις στο πεδίο της σύγχρονης ιατρικής.

 • Προσιτές τιμές

  Προσιτές τιμές

  Για εμάς οι διαγνωστικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας δεν αποτελούν πολυτέλεια για λίγους.

 • Φιλικό περιβάλλον

  Φιλικό περιβάλλον

  Το προσωπικό μας είναι πάντα δίπλα σας με κατανόηση και ενσυναίσθηση και σας βοηθά με όλες τις διατυπώσεις, αιτήσεις στα ταμεία κ.λπ.

Στοιχεία επικοινωνίας

athenshospital

Διεύθυνση: Λεμεσού 39-41 (κάθετος Αχαρνών 209), Τ.Κ. 104 46, Αθήνα

Τηλ.: 210 866 3064

Email: info@hospitalityclinic.gr

Βρείτε μας στον Χάρτη

Επικοινωνήστε μαζί μας

logoWhite

Η HOSPITALity διαθέτει το κατάλληλο επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό και τις απαραίτητες διαδικασίες, ώστε να μπορούν οι ασθενείς, ακόμη και όσοι δυσκολεύονται λόγω γλώσσας ή εμπειρίας, να αξιοποιήσουν όλες τις παροχές που τους παρέχει το σύστημα υγείας χωρίς την αίσθηση πως είναι ξένοι.

Εγγραφείτε στη λίστα ενημέρωσης

Please enable the javascript to submit this form