Το όραμά μας

Υγεία κοντά μας - Υγεία στη γλώσσα μας

Με πολυετή εμπειρία στην ηγεσία της Ειδικής Παθολογικής Κλινικής «Ευαγγελίστρια» και μετά το απόλυτα επιτυχημένο εγχείρημα της Γενικής Κλινικής «Θεραπευτήριο Αθηνών», ο Κώστας Γεωργιάδης δεν χρειαζόταν ακόμα ένα όραμα για να προχωρήσει στο νέο του επιχειρηματικό σχέδιο στο χώρο της υγείας, αλλά ακόμα μια εμπνευσμένη ιδέα, από εκείνες που χαρακτήρισαν όλη την επαγγελματική του σταδιοδρομία, σε κάθε της μονοπάτι. 

Εντοπίζει τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί μέσα στη διαρκώς μεταβαλλόμενη παλέτα «χρωμάτων» στην Αθήνα της εποχής μας:

 • Εκατοντάδες χιλιάδες κάτοικοι του Κέντρου στερούνται ικανοποιητικής υγειονομικής κάλυψης στη γειτονιά τους.
 • Ανάμεσά τους, πολυπληθείς ξένες κοινότητες που δυσκολεύονται να αποκτήσουν πρόσβαση στο σύστημα υγείας της χώρας μας.

Διαπιστώνοντας αυτή τη διττή ανάγκη, αναζητά τη λύση της, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και με τις μεθόδους ιατρικής κάλυψης των ξένων κοινοτήτων σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

Κάπως έτσι ήρθε στη ζωή μας η HOSPITALity, με τίτλο και ουσία... δύο σε ένα: η ελληνική φιλοξενία παντρεμένη με τη σύγχρονη παγκόσμια ιατρική.

«Υγεία κοντά μας»

Μια κλινική ανοιχτή σε όλους, που προσφέρει τις υψηλότερες δυνατές ιατρικές, διαγνωστικές και νοσηλευτικές, υπηρεσίες στα Πατήσια (Λεμεσού 39-41 και Αχαρνών, στις εγκαταστάσεις της παλιάς «Ευρωκλινικής Παίδων»), καλύπτοντας επί τόπου τις ανάγκες των κατοίκων ενός μεγάλου αστικού συγκροτήματος της μητροπολιτικής Αθήνας, έτσι ώστε ασθενείς και συγγενείς μην είναι πια υποχρεωμένοι να μετακινούνται χιλιόμετρα μακριά από τα σπίτια τους.

«Υγεία στη γλώσσα μας»

Παράλληλα, η HOSPITALity είναι προσαρμοσμένη στις συνθήκες που προκύπτουν από την πολυπολιτισμικότητα της περιοχής, μιας περιοχής που είναι πια ένα διεθνές σταυροδρόμι, με την ελληνική κουλτούρα να υποδέχεται, να αποδέχεται, να συντροφεύει και να συντροφεύεται από ολόκληρο τον πλανήτη.

Η HOSPITALity είναι μια κλινική που συνεργάζεται με όλες τις κοινότητες της πόλης και που μιλά για την υγεία σε όλες τις γλώσσες, όπως και οι εργαζόμενοί της. Ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό ενημερώνουν τον κάθε ασθενή για την υγεία του στη δική του γλώσσα και είναι δίπλα του για τον βοηθήσουν να διασχίσει τη δαιδαλώδη διαδρομή των διατυπώσεων, μια διαδρομή δύσβατη για τους Έλληνες, συχνά άβατη για τους ξένους.

Αυτό ακριβώς ήταν που άφησε ως παρακαταθήκη ο ιδρυτής της κλινικής, Κώστας Γεωργιάδης, βάζοντας τα θεμέλια για το τελευταίο μεγάλο εγχείρημα της ζωής του:

Πρόσβαση στην υγεία για όλους, χωρίς αποκλεισμούς και χρώματα, μα με όλης της γης τα αρώματα!

member card

H κάρτα που σας φροντίζει

 • Εύκολη Πρόσβαση

  Εύκολη πρόσβαση

  Η κλινική λειτουργεί στην περιοχή του Αγίου Νικολάου Αχαρνών στην οδό Λεμεσού 39-41, κάθετος Αχαρνών 209.

 • Αξιόπιστη ιατρική φροντίδα

  Αξιόπιστη ιατρική φροντίδα

  Ακολουθούμε τα πρότυπα ποιότητας που επιβάλλουν οι τεχνολογικές εξελίξεις στο πεδίο της σύγχρονης ιατρικής.

 • Προσιτές τιμές

  Προσιτές τιμές

  Για εμάς οι διαγνωστικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας δεν αποτελούν πολυτέλεια για λίγους.

 • Φιλικό περιβάλλον

  Φιλικό περιβάλλον

  Το προσωπικό μας είναι πάντα δίπλα σας με κατανόηση και ενσυναίσθηση και σας βοηθά με όλες τις διατυπώσεις, αιτήσεις στα ταμεία κ.λπ.

Στοιχεία επικοινωνίας

athenshospital

Διεύθυνση: Λεμεσού 39-41 (κάθετος Αχαρνών 209), Τ.Κ. 104 46, Αθήνα

Τηλ.: 210 866 3064

Email: info@hospitalityclinic.gr

Βρείτε μας στον Χάρτη

Επικοινωνήστε μαζί μας

logoWhite

Η HOSPITALity διαθέτει το κατάλληλο επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό και τις απαραίτητες διαδικασίες, ώστε να μπορούν οι ασθενείς, ακόμη και όσοι δυσκολεύονται λόγω γλώσσας ή εμπειρίας, να αξιοποιήσουν όλες τις παροχές που τους παρέχει το σύστημα υγείας χωρίς την αίσθηση πως είναι ξένοι.

Εγγραφείτε στη λίστα ενημέρωσης

Please enable the javascript to submit this form