Ουρολογικό ιατρείο

Τηλεφωνικό Κέντρο210 866 3064

Στην Κλινική HOSPITALity λειτουργεί Ουρολογικό ιατρείο, το οποίο καλύπτει πλήρως τις ανάγκες για διάγνωση, θεραπεία  και αποκατάσταση των παθήσεων του ουροποιητικού συστήματος, καθώς και των παθήσεων του γεννητικού συστήματος του άνδρα, χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και σύγχρονες μεθόδους.

Στο Ουρολογικό ιατρείο της Κλινικής  HOSPITALity γίνονται κλασικές (ανοιχτές) επεμβάσεις, λαπαροσκοπικές επεμβάσεις και διουρηθρικές- ενδοσκοπικές και επεμβάσεις. Με στόχο την πλήρη επίλυση του ουρολογικού προβλήματος πραγματοποιούμε επεμβάσεις όπως, περιτομή για την αντιμετώπιση της φίμωσης, ριζική προστατεκτομή για καρκίνο προστάτη, ορχεκτομή, πλαστική επέμβαση βραχύ χαλινού, αποκατάσταση κιρσοκήλης, αποκατάσταση υδροκήλης, ορχεοπηξία, βιοψία όρχεων κ.ά.

Το Ουρολογικό ιατρείο της κλινικής HOSPITALity διαθέτει σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και άριστα εκπαιδευμένο ιατρικό προσωπικό. Σε συνεργασία με τις υπόλοιπες ιατρικές ειδικότητες και τα εργαστηριακά τμήματα της κλινικής, το Ουρολογικό Τμήμα εγγυάται την αποτελεσματική ιατρική και χειρουργική αντιμετώπιση σε όλο το φάσμα των ουρολογικών χειρουργικών παθήσεων από τη διάγνωση μέχρι την οριστική αντιμετώπιση.

Για περισσότερες πληροφορίες και επικοινωνία με τα εξωτερικά ιατρεία της HOSPITALity, μπορείτε να καλείτε στο 210 866 3064.

member card

H κάρτα που σας φροντίζει

 • Εύκολη Πρόσβαση

  Εύκολη πρόσβαση

  Η κλινική λειτουργεί στην περιοχή του Αγίου Νικολάου Αχαρνών στην οδό Λεμεσού 39-41, κάθετος Αχαρνών 209.

 • Αξιόπιστη ιατρική φροντίδα

  Αξιόπιστη ιατρική φροντίδα

  Ακολουθούμε τα πρότυπα ποιότητας που επιβάλλουν οι τεχνολογικές εξελίξεις στο πεδίο της σύγχρονης ιατρικής.

 • Προσιτές τιμές

  Προσιτές τιμές

  Για εμάς οι διαγνωστικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας δεν αποτελούν πολυτέλεια για λίγους.

 • Φιλικό περιβάλλον

  Φιλικό περιβάλλον

  Το προσωπικό μας είναι πάντα δίπλα σας με κατανόηση και ενσυναίσθηση και σας βοηθά με όλες τις διατυπώσεις, αιτήσεις στα ταμεία κ.λπ.

Στοιχεία επικοινωνίας

athenshospital

Διεύθυνση: Λεμεσού 39-41 (κάθετος Αχαρνών 209), Τ.Κ. 104 46, Αθήνα

Τηλ.: 210 866 3064

Email: info@hospitalityclinic.gr

Βρείτε μας στον Χάρτη

Επικοινωνήστε μαζί μας

logoWhite

Η HOSPITALity διαθέτει το κατάλληλο επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό και τις απαραίτητες διαδικασίες, ώστε να μπορούν οι ασθενείς, ακόμη και όσοι δυσκολεύονται λόγω γλώσσας ή εμπειρίας, να αξιοποιήσουν όλες τις παροχές που τους παρέχει το σύστημα υγείας χωρίς την αίσθηση πως είναι ξένοι.

Εγγραφείτε στη λίστα ενημέρωσης

Please enable the javascript to submit this form