Δερματολογικό Τμήμα

Τηλεφωνικό Κέντρο210 866 3064

Το Δερματολογικό Τμήμα της κλινικής HOSPITALity παρέχει πλήρη εξέταση των ασθενών και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες διάγνωσης και αντιμετώπισης για δερματολογικά και αφροδίσια νοσήματα.

Το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό του τμήματος έχει διαρκή επιστημονική ενημέρωση για τις εξελίξεις στον τομέα της αντιμετώπισης των δερματολογικών παθήσεων ώστε να παρέχει τις πλέον σύγχρονες θεραπευτικές μεθόδους. Χάρη στην εξειδίκευση επιλέγεται η κατάλληλη τεχνική αντιμετώπισης ανάμεσα σε κλασσικές και σύγχρονες μεθόδους για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του κάθε προβλήματος.

Στο Δερματολογικό τμήμα της κλινικής HOSPITALity γίνεται διάγνωση και αντιμετωπίζεται ένα ευρύ φάσμα δερματικών παθήσεων όπως η ακμή, η ψωρίαση, η λεύκη, η ατοπική δερματίτιδα, η αλωπεκία και άλλες παθήσεις των τριχών, παθήσεις των ονύχων, καλοήθεις και κακοήθεις βλάβες, λοιμώξεις δέρματος, μυκητιάσεις δέρματος, σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και άλλα χρόνια και μη νοσήματα.

member card

H κάρτα που σας φροντίζει

 • Εύκολη Πρόσβαση

  Εύκολη πρόσβαση

  Η κλινική λειτουργεί στην περιοχή του Αγίου Νικολάου Αχαρνών στην οδό Λεμεσού 39-41, κάθετος Αχαρνών 209.

 • Αξιόπιστη ιατρική φροντίδα

  Αξιόπιστη ιατρική φροντίδα

  Ακολουθούμε τα πρότυπα ποιότητας που επιβάλλουν οι τεχνολογικές εξελίξεις στο πεδίο της σύγχρονης ιατρικής.

 • Προσιτές τιμές

  Προσιτές τιμές

  Για εμάς οι διαγνωστικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας δεν αποτελούν πολυτέλεια για λίγους.

 • Φιλικό περιβάλλον

  Φιλικό περιβάλλον

  Το προσωπικό μας είναι πάντα δίπλα σας με κατανόηση και ενσυναίσθηση και σας βοηθά με όλες τις διατυπώσεις, αιτήσεις στα ταμεία κ.λπ.

Στοιχεία επικοινωνίας

athenshospital

Διεύθυνση: Λεμεσού 39-41 (κάθετος Αχαρνών 209), Τ.Κ. 104 46, Αθήνα

Τηλ.: 210 866 3064

Email: info@hospitalityclinic.gr

Βρείτε μας στον Χάρτη

Επικοινωνήστε μαζί μας

logoWhite

Η HOSPITALity διαθέτει το κατάλληλο επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό και τις απαραίτητες διαδικασίες, ώστε να μπορούν οι ασθενείς, ακόμη και όσοι δυσκολεύονται λόγω γλώσσας ή εμπειρίας, να αξιοποιήσουν όλες τις παροχές που τους παρέχει το σύστημα υγείας χωρίς την αίσθηση πως είναι ξένοι.

Εγγραφείτε στη λίστα ενημέρωσης

Please enable the javascript to submit this form